top of page
12714275_10153366134143321_2074379024_n.
Ode.jpg

Artikel Johan Boswinkel in
Ode Magazine (2011)

Johan Boswinkel is de uitvinder
van de biophotonen apparaten
Starlight en zijn opvolger Chiren

Meer info?

Bedankt! Bericht verzonden.

Boekentip
 

Een behandeling


Allereerst doen we een intake waarin je levensstijl in kaart wordt gebracht. Welke klachten heb je? Welke medicijnen gebruik je? Welke voedingssupplementen?

Vervolgens doen we een lichaams-check. 

Met behulp van ons biophotonen apparaat 'de Chiren' kijken we wat de oorzaak kan zijn van je klachten. De acupunctuurpunten van je handen en voeten worden gemeten, zodat we kunnen zien waar verstoringen zitten.

Symptomen die je ervaart en de oorzaak van je klachten kunnen ver uit elkaar liggen. Zo kunnen knieproblemen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door de nieren of de blaas.


Daarna begint de behandeling.
Een combinatie van homeopathische middelen wordt met behulp van photonen het lichaam in gestuurd.
Na de behandeling gaan we naar de healingkamer waar je een healing krijgt. De biophotonen behandeling wordt geïntegreerd en je komt even heerlijk tot rust.

De behandeling duurt in totaal ongeveer 90 min.

Door de behandeling begint het lichaam te ontgiften. Het is aan te raden om na de behandeling voldoende water te drinken en voldoende rust te plannen. De behandeling duurt nog 3 dagen door.

 
  

Uitzonderingen:

 

Helaas kunnen mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan en mensen met kunstmatige slangen, shunts, plastic bloedvaten of varkenshartkleppen NIET worden behandeld met biophotonen therapie.

Healingen zijn dan WEL mogelijk.

bottom of page