top of page
11713379_10152958636738321_1138178981_n.

Urszula Nowak

Urszula is geboren als hoogsensitief en helderziend kind in Polen. Als kind had ze al een sterke verbinding met de natuur en haar creativiteit. 


Zij is in 1976 als studente naar Nederland gekomen. In Polen was het destijds niet mogelijk om je vrij te kunnen uiten.

Daardoor weet Urszula als geen ander hoe belangrijk het is om een goede en open communicatie naar jezelf en naar de ander te hebben en is dat een van haar kwaliteiten bij haar coaching. 

 

In 1990 is zij begonnen met de opleiding aan het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling in Utrecht. Zij leerde hier haar helderziendheid te gebruiken bij het werken met mensen. 

 

Haar passie is, naast het boeddhisme, mensen te helpen authentiek te zijn en hun kracht te gebruiken. Zij wil mensen inspireren om hun zelfhelende vermogens te activeren en heeft daarbij opmerkelijke (helende) resultaten geboekt, waardoor er mond-op-mond reclame is ontstaan.

 

Urszula heeft veel verschillende opleidingen & trainingen gedaan bij erkende internationale trainers. 
Zij werkt met verschillende technieken, individueel toegepast. Zij blijft zich continue ontwikkelen en inzetten voor de praktijk die zij in 1994 mede heeft opgericht.

BATC natuurgericht vaktherapeut.

13139012_10153578281903321_8519931712095

Elina Esveld

Elina heeft als creatieve geest altijd een voorliefde gehad voor kunst. In 1997 is zij begonnen aan de kunstacademie te Utrecht waar zij is afgestudeerd in schilderen. 

 

Tijdens de kunstacademie is zij zich gaan verdiepen in het werken met energie. Zij heeft de opleiding gevolgd tot healer en reader aan het C.I.C.O. in Utrecht en heeft zich daar diverse technieken eigen gemaakt.


In 2005 volgde zij de opleiding tot biophotonen therapeut bij Johan Boswinkel, uitvinder van de Starlight en de Chiren (de biophotonen apparaten).
Sindsdien werkt zij bij Inner Peace - Praktijk Veldweg 3. 

 

Elina heeft haar werkwijze verder uitgebreid met Reconnective Healing en de Reconnection (Eric Pearl), Healing en Reading voor dieren, Emotional Freedom Techniques en de Nucleustechniek.

 

Naast het besteden van aandacht aan het fysieke aspect, coacht zij mensen ook in hun sociaal emotionele ontwikkeling.

 

Elina is dol op dieren en heeft 2 honden en een kat. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur, fotograferen en schilderen.

BATC natuurgeneeskundig therapeut.

elinaesveld-20160526-0001.jpg

Charo en Ravell

Je zult ons niet in de praktijk tegenkomen maar soms hoor je ons blaffen.
We proberen dit niet te vaak te doen, maar zo af en toe is het erg verleidelijk.
We houden van wandelen, stokken, balletjes... en de praktijk bewaken.

 

de praktijk in de media

EEN NIEUWE JOMANDA IN DE POLDER?

 

by Hans Feddema

 

 

antropoloog, voorheen universitair docent, publicist/journalist en polemoloog)

 

Mei 2015

 

In een karakteristieke boerderij, omringd door veel bomen en een prachtig uitzicht op de polder aan de rand van het dorpje Ter Aar in Z.-Holland, bezoek ik de‘healer’ Urszula Nowak. Ze krijgt via mond 

op mond reclame honderden bezoekers uit het hele land vanwege hun zowel lichamelijke als psychische problematiek. Bezoekers met […]

 

Lees meer...

Hans Feddema.JPG
bottom of page