top of page

onze algemene voorwaarden

Art. 1.
Een behandeling/sessie is alleen mogelijk op afspraak.

 

Art. 2.
De actuele kosten voor een behandeling/sessie staan vermeld op www.veldweg3.nl en zijn geldig, tenzij anders overeengekomen.

 

Art. 3.
Betaling te geschieden na behandeling middels een transactie (overboeking, iDEAL of contant) binnen 14 dagen na factuurdatum op het door ons aangegeven bankrekeningnummer.
Als er na een maand (na de tweede betalingsherinnering) nog niet is betaald, wordt een incassobureau ingeschakeld. Alle bijkomende kosten komen voor rekening van cliënt.
De betaling van de pakketten (coachingstraject, lekker in je vel, reconnect yourself) zijn een uitzondering. De betaling voor het gekozen pakket vindt plaats voorafgaand aan de eerste behandeling.
De betaling van de opleidingen kan in 1x worden betaald of, na afspraak, in termijnen.
Voor het einde van de opleiding (laatste les) moet de laatste betaling zijn geschiedt. 

 

Art. 4.
Een afspraak kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Bij annulering binnen 24 uur worden zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

Art. 5.
De diensten die gegeven worden, zijn bedoeld voor zelfrealisatie. De verschillende onderdelen o.a. healing, reading, biophotonen therapie en coaching hebben als doel inzicht en bewustwording te geven in de eigen persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden u naar beste inzicht en vermogen. In overleg bepalen we de behandelwijze. Als we het idee hebben dat we u niet verder kan helpen, zullen wij u aanraden iemand anders te raadplegen. In het geval van medische kwesties verwijzen u altijd door naar uw eigen huisarts.

 

Art. 6.
Een behandeling/sessie kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Wij zullen dan ook nooit een advies geven over medische zaken, medicijnen of behandelingen bij een reguliere arts of psycholoog. Een behandeling/sessie kan echter wel een aanvulling zijn. U dient dit altijd te bespreken met uw huisarts.

 

Art. 7.
De behandelingen/sessies geven geen garantie voor verbetering. U neemt deel aan een behandeling/sessie op basis van vrije wil. U kunt geen aanspraak maken op de resultaten uit het advies, de begeleiding of de behandeling.

Art. 8.
De aansprakelijkheid InnerPeace Praktijk Veldweg 3 Elina Esveld of Urszula Nowak, voor eventuele schade in welke vorm dan ook door tekortkomingen, is te allen tijde beperkt tot ten hoogste het bedrag van de behandeling/sessie.

 

Art.  9.
Alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk. Inhoudelijke informatie wordt alleen naar buiten gebracht nadat u hiervoor toestemming heeft gegeven. Hierop kan een uitzondering worden gemaakt in verband met wettelijke verplichting.

 

bottom of page